Ftmglpnr Kızlar iki gecedir tuaf şeyler oluyor yada belkide normal 😫hemen anlatıyorum gün içinde halsizlik vs var ama ben okadar takmadım kafama hamilelikde normal olduğu için ama şu iki gecedir inanılmaz bir vucut ısısında artış oluyor yani ateş gibide değil hani insan hasta olur ateşi çıkar o tarz bir ateşde değil vucudum aşırı ısınıyor eşime sarıldığımda hatta yanıyorsun çok sıcaksın diyor dün gece yine aynı şekilde çok sıcak oldu vucudum sonrasında bir üşüme ve titreme geldi sıtma gibi yarım saat sonra geçti bu tarz bir durum yaşayan veya bilgisi olan varmı yardım edin cuma doktor randevum var umarım herşey yolundadır
Kbrasmskbyrktr Ftmglpnr hamilelikte sıcak basıyor ben normalde çok soğuk biriyim eşim donuyorsun beni üşütüyorsun derdi hamile kaldım kalalı uyku arasında elini sürme bacağını atma gene yanıyorsun noliyor sana diye dolaşıyor 😁 29 hafta oldum hala yanıyorum ben sende sanırım benm gibi yanacaksın tüm hamilelik boyunca. Bide yaz dönemine denk geldik ya onun da sıcağı var canım ama sen yinede doktoruna sor istersen
Goksennn Ftmglpnr Bence normal, 11 haftalık hamileyim, bana da oluyor çünkü. Normalde üşüyen birisiyim kışın kat kat örterim yazın battaniye ile gezerim. Şimdi o kadar bunalıyorumki gece oda oda geziyorum. 😁 Yine de için rahat etmezse doktoruna sor.
Selin12- Ftmglpnr gayet normal ben şuan 13 haftalık hamileyim ben normalde hep üşüdüm şimdi yanıyorum hep soğuk yerler arıyorum
Ftmglpnr Kbrasmskbyrktr ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız sıcak basması sonrası sıtma gibi üşüme titreme gelmesi beni korkutmştu cumayı bekliyorum doktora mutlaka danışıcam 🥰
Asena17 Bende 5+6 gunlugum benim de vucut isim sicak icim yaniyor gibi normalde de sicaktim simdi daha bi sicak oldum benim esimde rahatsiz olur uyurken bacagimi falaln atarim cek diyor cok sicaksim benim herif bide sicagi da sevmez 😆
Kbrasmskbyrktr Ftmglpnr ne demek canım. Sor sen dediğim gibi sıcaktantir. Havalar insanın dengesini zaten bozuyor hele ki bizleri napmasin😁🤭
Ftmglpnr Goksennn onu ztn hiç demiyorum yarım saate bir işe kalkmak uykuya dalamamak birde bu ateş basması oda yetmiyor göğüslerde hassasiyet allahım dedim daha şimdiden🤣