Taner91_zemine Kayasmom benim ilk oğlum 4 kilo doğdu bundada doktor kilosu biraz fazla diyor ben maden suyu çok tükettim hem bebeğe kilo aldırıyor hemde süt yapıyor onun dışında karpuz dondurma da aldırıyor
Kevser01 Kayasmom En cok yedigim sey her gun muz ve yumurtaydi 35.haftada 3 kilo olmustu bile simdi yemiyorum normal dogum olucak cok zorlanmigim diye aciktigimda meyve yiyorum aksamlari muz haric 😅😅
Merveee34 Kayasmom her gece yatmadan 1 muz ceviz badem fındık fıstık birazcıkta bal 1 koca bardak sürü ekleyip blendırdan geçirip sola yatıp uyuyun .gündüzde yapabilirsiniz . Benim bebeğime çok yaradı
Gulceefe-00 Merveee34 bunları yapınca sizin kilonuzda çok fazla artış oluyor mu peki açıkçası ben korkuyorum çok fazla kilo almaya sebep olur diye
Hilal-95 Merveee34 iyiymiş aslnda ama gün içerisinde yapmak daha mantıklı size kilo yapmasada bi çok kişiye yapablır ben cevizi sevmıyorum fındık gelan yiyorm süt kaşarda sürekli kefir süt karpuz bide su çok içiyorum bakalım 🙏🏻
Merveee34 Gulceefe-00 bende kilo yapmadı . 2 haftayı geçti yapıp içiyorum kilomda hala değişiklik yok
Seda_nrr Kayasmom kaşar ve karpuz çok güzel kilo aldırıyor 🥰 benim bebiş 32.haftada 2500 kg ben şimdi hızlı kilo almasın diye yiyemiyorum
bahtnurr1 Kayasmom normal besleniyorum 🥰 doktorum kilo iyi bişey değil kilolu olsun diye şunu bunu yeme dedi 🙄