Cns06 Merhabalar sepet beşik almayı düşüneniz varmı ? Kafam çok karışık odaya park yatak sığmaz anne yanından ilk 3 ay ayırmayın diyolar ama sepet beşiğin de ömrü kısa sizler ne yaptınız ?
Rojinn Cns06 alanlar pek mumnun degil 6 aya kadar kullanılıyormuş sadece harekli bi bebekse dahada az .
Mis0801 Benim de çok yerim yok ben de çok arada kalmıştım ama sepet beşik aldım canım , umarım kullanışlı olur 🙏🏻☺️
oznur29 Bence gayet kullanisli hem anne yaninda rahat kullanim oluyo hemde yer kaplama konususnda gayet iyi cok az bi yer kapliyo.1 yasa kadar kullanimlari var.
Bebegimibeklerken__ Bende kullanışsız bulanlardanım. Onun yerine normal ahşap bi beşik alıp 4 yaşına kadar yatırmayı düşünüyorum. Ayrı oda imkanım yok. Şimdi sepet beşiğe o kadar para verip 1 sene kullanmak bana zararmış gibi geliyo
Cns06 Ya yer sıkıntısı yoksa tabiki az kullanılıyor ama işte odada yanında tutmak için de başka şans Yok gibi pek
Birglbiray Valla ben almadım görümcemin vardı zaten onu aldım ondan. Ben 5-6 aylık olana kadar yatırmayı düşünüyorum yanımda onunla daha sonrasın da odasına alıştıracam ilk 3 ay önemli daha sonra bebeği alıştırmak gerekiyor. Bi doktorla görüşmüştüm 6-7 aylıkken odasına alıştırmaya başlayınca çocuklar kendilerine daha özgüvenli daha atak oluyormuş. Biraz daha büyüynce yok korktum yok şöyle böyle diyerektem odasına alıştırmak zor olacaktır ben böyle düşündüğüm için bana ideal geldi.
Papatyali Bende ahşap almayı düşünüyorum hatta bi tarafı çıkabilenler var ondan alıp yatak odasına koyarım bir süre sonra odasına taşırım. İlk başta park yatak düşündük ama görünüşü biraz hoşuma gitmedi. Sepet beşiklerde görünüşü açısından çok hoş ama kullanışlı olmuyormuş öyle diyorlar 💗
Bizartik5kisiyiz Bende sepet besik aldim. Yatak odamda yer olmadigi icin. Zamani gelince abilerinin odasina gececek o zamana kadar idare edicez. Yatağa birlesenlerden aldim babytech. bakalim bekliyoruz kullaninca anliycaz
Aysenurtsr Odamda yanima cilekten sepet besik aldim, birde odasini yaptim orada buyuyen besik var. Ayirdigimda orada yaticak artik😊