ilknurd_98 Kızlaaaar bir sorum var ben 22+6 haftalık gebeyim benim kız maşallah çok hareketli hiç durmadan hareketlerini hissediyorum bu iyi bir şey aslında ama bazı insanlar gözümü korkutuyor doğunca yandın sen hiç durmayacak bilmem ne diye 🤦♀️ Doğruluk payı var mı? Doğunca da çok hareketli bir bebek mi oluyorlar?
Mom789 Valla benimki de yerinde durmazdi kipor kipirdi,ben bu icerde boguluuyor kesin cirpiniyor gibi hareket ediyor derdim simdi 50 gunluk olduk o eller ayaklsr hala ayni kipor kipir hizli hizli hwreket ediyor simdi anliyorum icerde naptigini😂
ilknurd_98 Mom789 yaa maşallah allah analı babalı büyütsün 😍 benim ki uykudan uyandırıyor beni o derece 😂 doğunca yandımmm o zaman 😂
ilknurd_98 Hahahh12 aslında uyumuştum uykumdan uyandım hareketleri yüzünden daha doğmadan uyutmuyor doğunca napıcam bilmiyorum 😂😂
Mom789 @ilknurd_98 aynen valla kundaksiz uyuyamiyor o yuzden el ayak firtliyor 😂 emme saati aksam 11de yatiyor bu saatte axikiyor uyaniyor 😂 simdi uyuttum sabah 6bucukta bi kalkar sonra uyur sonra 9da ondwn sonra aksama kadar uyumaz hava aydinlaninca uyumuyor siyah perde yaptircam bu gidisle😂