ez3883 Selam uyuyamayan annişler 😄 21 hf. Ve artık geceleri ne kadar yorgun olsamda gözüme uyku girmiyor 🧐 Benim gibi uyku sorunu yaşayanlar varmı ? Kaç haftalık hamilesiniz?
Taze1anne ez3883 Ben 🙋🏼♀️ 20. Haftama girdim. Eşim işten geç geliyor o olmadan uyuyamıyorum, o geldikten sonra da onunla zaman geçireyim derken beraber uyumayı bekleyip birde öyle uykusuz kalıyorum ama gözlerim kapanıyor, yatağa yatınca da uyuyana kadar sabah ezanı okunuyor 🤦🏼♀️
Ece003 ez3883 9 haftalığım uykum aşırı düzensiz gece 4-5 gibi uyuyabiliyorum ve gündüz 2-3 te kalkıyorum ancak
Durunbigeldim ez3883 34 haftalığım uyku sıfırr oğlumda sağolsun durmuyor bu haftalarda artık kasıklarımda hissediyorum oralarda bişeyler yapıyor🥴
ez3883 Taze1anne ya cidden çok kötü bir durum, günlerimin dengesi bozuldu iyice gece uyumuyorum sonra gün içinde uyuya kalıyorum hiç birşey anlamaz oldum galiba bebişler yavaştan bize bir alıştırma yapıyor 😅
ez3883 Ece003 başlarda ben gece de uyurdum gün içindede hiç affetmeden sende tersi olmuş gece uyuyamıyorsun :))
ez3883 Busramnida bir kaç hafta sonra bulantıların hafifler zencefil çayı öneririm uyumadan normalde iyi gelir bulantılarına
ez3883 Mucize_anne32 yaa Allah kolaylık ve sabır versin en güzel yolun sonundasın az kalmış🌸 ayaklarını soğuk tuzlu suda bekletsen biraz belki iyi gelebilir mi?
ez3883 Durunbigeldim sende güzel yolun sonuna yaklaşıyorsun Allah sabır ve kolaylık versin 🌸 oğlun bence içerde son haftaların tadını oynayarak çıkarıyordur 😅
Mucize_anne32 ez3883 yapiyorum canim ama doğru duzgun uykum yok evde oyle oturayım ykk surekli hareket halindeyim ondanda sanırım
ParlakNmt 38+4 teyim sıcaktan nemden uyuyamıyorum bu sene ayrı bir hava olduğu için böyleyiz hepimiz sadece kliması olanlar yaşadı 😂😂
ParlakNmt ez3883 valla artık evde bunalıma giriyorum iyice ağırlaştım birde sıcaklık felan vantilatör 24 saat açık bende korkuyorum hasta plcam diye ama maalesef oda olmasa nefes alamıcam, Trabzonlu eşim oğlumda içerde horon tepiyor maşallah 😂😂
hhffee ez3883 Kesinlikle aynıyız hele de uykudan uyanınca gece geri uykuya dalmak çok zor 😏 bizde 21 haftalığz
Tugba-alcay18 20 haftaligiz bizde karnımın içinde ara ara acı hissediyorum ağrı hissediyorum gece hiç rahsht değilim yaa normal mi