Parsss Kızlar nasıl durdurucam kendımı bi çare bulun üç gündür aklım hep mutfakta geceleri 😔28 haftadayım 7 kilo aldım bundan sonrada fazla almak istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum
Taze1anne Parsss gün içinde yorun kendinizi, kendinize zarar vermeden. Erkenden uyursunuz aklınızda mutfakta yemekte olmamış olur 🤭
Zeyyyn Parsss çoçuk büyüdükçe yemek yeme isteği artıyor galiba güzel karnımı doyursam bile acıkıyorum akşam yemeden yatsam sabah aç uyanıyorum hiç böyle olmamıştı şimdiye kadar
Parsss Taze1anne alışveriş telaşı falan hiç boş durmuyorum aslında ama sıcaklardan uyku düzenım mahvoldu cok haklısınız önce onu duzeltmem lazım
Sdmrll Parsss ay şu an 9 haftalık hamileyim bulantıdan birşey yiyemeyen ben boşver ye ya yiyememek çok kötü bulantım geçsin öyle yicem ki🤣
balbocegim27 Parsss bende farkettim boş kaldıkça yiyorum o yüzden kendimi oyalamak için bisey buluyorum yiyeceksem de salatalık falan yemeye çalışıyorum
Parsss balbocegim27 yataga yatınca aklıma gelıyor gun ıcınde normal hersey ama gece lambalar yanıyo beynımde 😁 buzdolabı lambası mesela 😂