icedearth gulerhasturk ben sona yaklaştım hiç uyuyamıyorum geceleri, mide yanması bulantı tuvalete taşınma seansları eksik kalanları internette dolaşıp bulup alma ve gündüz gözüyle kapanış 😁 sonra bi dalıyorum öğlene kadar
Mihribancglr gulerhasturk 37. Hafta ve 3 haftadir uyku yok dönemiyorum yatakta migde bulantisi var vajinada yanma var yarin kontrolüm var doğurup 3ve gelmek istiyorum dua edin bana 🥺🙏😂
edamc Aynı sıkıntı maalesef bendede var geceleri hiç uyuyamıyorum ama gündüzde uyanamıyorum 😬 kafayı yemek üzereyimmm 🥲
Eminedvlgl Kızlar adet bugün olmam lazımdı beta değerim 1045 çıktı yüksek mi siz öğrendiğinizde kaçtı
Lavantakokusu Eminedvlgl hamilesiniz baya baya, ben erken öğrendim 230 falandı 4 haftalık. Ama betayla hafta belli olmuyormuş muayene olun, inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız ve doğar 🤗
Mihribancglr Eminedvlgl çok güzel cikmis iki gün sonra yine ver duzenli artış var ise saglikli gebelik dir 3000 lerde keseyi gorursun inşallah
Dilekcnkn gulerhasturk 30 haftalığım ve yatamıyorum bir sağa bir sola dönüyorum ya acıkıyorum , ya midem yanıyor yada sırt üstü yatmamak için tetikte oluyorum birde çocuk doğana kadar yat falan derler anam yatabiliyoruzda sanki 😂😂
Tubis2021 Sadece bir saat uyku.. sola yatış ama kalkamayış .. ızdırap oldı geceleri . Şaka bi yana hamilelik çok güzel birşey ama sağa sola dönememek sırt üstü yatamamak nefes alamamak çok zor . Oturarak uyumaya çalışıyorum bu gece o da olmadı