gamzeliimsak Kızlar korkuyorummmm. Nasıl söylesem tuvalete bile yalnız gidemiyorum. Bazen yanımda biri varken bile korkuyorum artık okumadığım süre kalmadı. Dayanamıyorummmmm. Bildiğiniz bir dua var mı? Ağlamaktan heder oldum
Almi4134 gamzeliimsak soyle dusun. Ben de aşırı korkarım okurum okuduğum halde korkarım o an kendimi dertlerim yahu okudun sana kim ne yapabilir derim ve o korku üzerimden gider
gamzeliimsak Minik_kalplim_ getirmez olur muyum. Etrafımdakiler kendine korku yapma diyor elimde değil anlamıyor kimse
kadifemsii gamzeliimsak evet devamlı açık dursun ben korktuğumda daha çok ayetel kürsi açıp dinliyorum tv den . Düşünmemeye çalış başka şeyler düşün hiçbir şey insanoğlundan daha güçlü değil
Melek141120 Bence psikolojik destek alma imkanınız varsa eğer alın çünkü düşünce çok etkiliyor kendi kendinizi korkutuyorsunuz büyük ihtimalle bende bi ara öyleydim çok korkardım aştım çok şükür umarım sizde aşarsınız 🙏🏻🙏🏻
gamzeliimsak Arkadaşlar düşünmemek elde değil. Psikolojik destek alacak gücüm var ama ilaç kullanabilir miyim hamilelikten dolayı onu bilmiyorum
gamzeliimsak Kaynanam yanımda kalıyor dün gece kapı sesi geldi o da duydu baktık kimse yok. Yukarıdan gelmiştir dedi. Ben daha fazla korkmayayım diye