Merynurii Kızlar 18. Haftaya girdim geceleri yatarken uykumdan kalkıyorum sürekli bir idrar gündüz bu kadar değil yani hatta diyorum altıma bez bağlıyım bu ne böyle tuvalette flan yatayım saniye geçmeden yine idrara çıkasım geliyor bu aralar 😂 normal dimi
Mihrimahirem Merynurii sadece bu akşam kaç defa gittim bilmiyorum, gece en az 2 defa kalkıyorum ama artık altıma kaçıracak gibi olunca 🤦🏻♀️
Mom0726 @Merynurii Hahahhah ya süper tesadüf. Daha 2 dk olmadı aynı düşünce bana da geldi eşim işte yarın geldiğinde bana bez al desem napar diye düşünüyordum. Enfeksiyon olduğu için çok su içiyorum kaldım lavaboda.
Zeyyyn Mom0726 çarşıya markete giderken ped takıp gidiyorum vallahi 🤣 Bi anda çişim geliyor tuvalet bulana kadar altıma kaçırırım dıye korkuyorum Allahtan eşimin iş yeri yakın da hemen oraya gdiyorrum 🤣
Mom0726 @Zeyyyn Gebeliğin en bunaltıcı kısmı bu bence gece ya bıktım diye ağladığımı biliyorum. Eşim de gülüyor beni.
Zeyyyn Mom0726 🤣🤣 geceleri gitmiyorum Allahtan hep gündüz tuvaletteyim gece yukarı çıkıyor benimki sadece uyutmuyor