Gizemmela Tugbaoz banada aynısını söylüyorlar bence takma bunları moral bozukluğu daha kötü etkiler allahın izniyle hiç bir şey olmaz
Hulya0621 Azrafato35 nasıl oldu öyle. Basta da tahmin miydi hep yani 100 100 demedi mi doktor cinsiyeti
masal_ hfh bütün gen bilgisini veriyor evet ve sonuçlar %99 doğru. Ben genetik testi yaptırdım ayrıca 2li 3lü tarama testlerini yaptırmadım bu yüzden.
Gizemmela hfh sürekli kasık ağrım oluyor bazı yiyecekler dokunmaya başladı sabah kalınca bulantı sanırım bunlar herkeste var ama bugün karnımın attığını farkettim üstüne kumanda koyduğumda, sizde ne gibi belirtiler var belki aklıma gelmeyen şeyler olabilir
hfh Gizemmela bnm canm hep tatli seyelr istyr gogsum biraz sis ve hasas bel agrim oldu bebek oluştuğu zamn ve cok sinirliyim
Gizemmela hfh bende tatlıdan soğudum sanki çok çikolata filan yerdim şimdi canım en çok tost ve mercimek çorbası istiyor 3 kase içecek kadar sinirli değilim genel yapımda sakin bel ağrısı bende de oluyor
Tmmz Gizemmela ben de şuan 5 haftalık hamileyim canım aynı senin gibiyim tatlı şeyler istemiyorum canım mercimek çorbası çekiyor yaptım da içtim kase kase hatta 🙈 tost turşu böyle şeyler istiyorum