Tmmz kuzucugunannesiii hayırlı olsun canım ben de henüz 5. Haftalığım 🙈 daha dün kesemizi gördük. Siz gittiniz mi kontrole hiç
kuzucugunannesiii Tmmz Ya biz 1 hastalıkken gittik kese görülmedi. Bu cuma gideceğiz. Kese görülür diye umuyorum 😍
hfh Tmmz bn hic gitmedim sadece kanda ve gebelikte ogrendim kalp atisina ne zaman cagirdi cnm bnde ona göre gidecem
Tmmz kuzucugunannesiii tabi daha çok erken görünmez. Benim de dün tam 5 haftalıktı karından ultrasonda anca göründü. Şimdi kalp atışı için heyecanlıyım 🥰🥰 siz de hayırlısıyla görürsünüz inşallah canım
Tmmz Eminedvlgl benim de adet gününde 645 çıkmıştı canım. Senin değerin bana öyle çok fazla yüksek gelmedi. Bence değişiyordur kişiden kişiye. Olumsuz bir durum olacağını sanmam. Gittiniz mi doktor kontrolüne?
Eminedvlgl Tmmz evet gittim keseyi haliyle çok net göremedi ama değerimin çok iyi olduğunu söyledi şükür 🙏🏻
Elif_20211 Azrafato35 Buse1- benim ki erkek çok zor geçiyor benim de ağrı larım çok var senin de varsa erkek tir
Buse1- Elif_20211 Ahhh inş öyledir hep dua ediyorum Umudumu diri tutuyorum mucize olur inş ve erkek olur sağlıkla🤲🏻 Rabbim size de kolaylık versin inş sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻