Hosgeldinbebek mercanmeb pco direkt bir neden değil ama insülin direnci de beraberinde geldiği için risk var tabii. Bana baştan söyledi doktorum beslenmeme dikkat ediyorum ve glifor kullanıyorum
mercanmeb Nurtrky normalde pko da insülin direnci yüksek oluyor. Şekerin çabuk düşüyor devamlı yemek istiyorsun bu da fazla kilo yapabiliyor. Bu yüzden doktorlar polikistik overlilerde gebelik şekeri olabilir diyor o yüzden sordum
Nurtrky mercanmeb iki arkadşmda da çıkmamıştı zaten ailede genetik şeker yoksa kendin gebelik şekerini engellersin sorun olmaz inşallah
ilk61 mercanmeb çıkmasa bile ben 8 aydır takip ediyorum kendimi parmağımı delip ölçüyom.pcosluyum bende.
lunam mercanmeb bunu ben de merak ediyorum ya, biraz tedirginim de bu konuda. İnsülin direnci de vardı bende, hatta glifor kullanıyorum hâlâ.
mercanmeb lunam bende gebe kalmadan önce kullanıyordum. Şuan şeker testi yaptırmak için hastanedeyim hatta
NurCeren00 mercanmeb hayır ama riskin daha çok oluyor. Pcos hastasıyım daha yeni şeker yüklemesi yaptırdım. Temiz çıktı canım. ☺️