Pinkmom Kızlar bir gün hareketliyse diğer gün çok sakin,tam doktora gidicem hareketlenior ertesi gün duruluyor sanki benle oynarmış gibi🤷🏻♀️Sizlerin nasıl?
Sedefcann08 Pinkmom benim bugünlerde cok hareketsiz huylanıp doktora gittim ki suyum azalmis bu su doguma kadar götürmez dedi simdi gunde 4 litre iciyorum haftaya kontrolümüz bakalim ne olcak canim suyu az diye hissedemiyorum :(
Damladuaa Pinkmom bende de o sıkıntı var bi gün aşırı hareketli diğer gün bi tekmeyle hareketleri kesiyo dediğin gibi oyun oynuyor🙏🐣💕
Pinkmom Sedefcann08 Hadi ya😕kaç haftalıksın peki? Hiç mi oynamıyordu çok mu azaldıydı nasıldı yani hareketleri dr a gittiğin vakit?
Ellaa 32 haftaligim Geçen hafta 2,3 gün çok hareketsizdir Sonra uc dort gun canima okudu Simdi iki gündür yine hareketli tosbigim
Sedefcann08 Damladuaa benimkini hissetmiyorum canim dünden beri ultrasyona nst ye girdik gayet kalbi falan güzel atiyor fkat ben hissetmiyorum suyumun azligindan :(
Pinkmom Damladuaa Dayanamadım geldim doktora nst de hiç durmadı doktor kıpır kıpır yılan gibi kıvrılıyor nasıl hareketi az dersin dedi😳Resmen yalancı durumuna çıkardı beni sıpacık🤨 neyse ki iyi çok şükür🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻