2609nrgl Kizlar gecende post açmıştım beyaz kremsi akinti gördüm diye su 2 3 gundur de kasiklarimda kasılma gibi agrilar hissediyorum birde mesela zaten en gec 1 uyanıyorum ama gun içerisinde tekrar uyuyorum idrara sık çıkıyorum ay inşallah vardır bu ay yumurtlama takibi bile yapmadım düşünmedim bu arada adetime 6 gün var varmiydi bu kadar erken belirti yasayaniniz
Nilufar_1996 2609nrgl ben adetime 20 gün varken ilişkiden 7 8 gün sonra belirti yaşadım ve test yaptım çıktı 😄
Meleknkkk 2609nrgl canım inşallah vardır 4 gün geçi adetimden dün sabah test yaptım çok az bi çizgi daha belirdi ama tam belli olmuyo. Heyecan yaptım bekliyorum bakalmm inşallah bende de vardır. Gerçi adet olck gibi kasık ağrım var halsizim göğüslerim acıyo. Ağrım olduğu için pek umutlu değilim ama hayırlısı 😊
Durudefne61 2609nrgl herkeste başka ama ben yerleştiği saniye hep hissediyorum. Akıntıyı uykuyu çişi bilmem akıntı başka zamanlarda oluyor biz sadece normal zamanlarda oraya odaklanmadiğimiz için bi beklenti halinde sanki yeni geliyormuş gibi algılamak istiyoruz. Net bi şekilde Ben hep göğüslerimden anlamişimdir gebe olduğumu hafif bi dolgunluk gelir. Adet öncesinden farklıdır o dolgunluk. Adetime 8gün kala test yaptım sılık cizgiyi gördüm. Varsa çıkıyor yani.
Asena17 2609nrgl adet gecene kadar belirti olmuyor normal ader agrilari oluyor farkli belirti yasayanlari bilmiyorum ama cogunlukla duydugum bu ve bende boyle yasadim adet olacak gibi hissediyosun ama olmuyosun sonra beyaz yogun akinti basliyor adet gecince belirti yasiyorsan da psikolojik diye dusunuyorum canim insallah vardir
sedanurakarken benim de sürekli kasık ağrım ve göğüslerim acıyordu uyumak istiyordum sürekli adetime 1 güne kala test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim 🥰 2-3 gün daha bekle test yap inşallah vardır hamilelik 🌸
Nilufar_1996 Hanife16 Kasik ağrısı adet sancısı gibi sanci göğüsler çok şişmişti adeten sonra ilişkide tutmuş hemen belirti oldu test yaptım çıktı ilk beta testim de yaklaşık iki haftalık demişti.
Defotime Meleknkkk benim adet sancısı, koku hassasiyeti, halsizlik, göğüslerde şişkinlik ve hafif ağrı vardı. Günümü takip etmiyordum, bebek de beklemiyordum ağrı olduğu için regl oldu olacak diye beklerken sancılar birden kesildi günüme baktım 10 gün geçmiş hemen test yaptım ve pozitif 🌸
Hanife16 Nilufar_1996 aynı belirtiler bendede var yarn adet günüm inşallah olmam dua edin lütfen bana da🙏
AlpAslanbabysmom Ben cok erken farkettim zaten istediğim için kendimi çok dinliyordum 2. Hafta da kasiklarimda sancı oldu eşimle doktora koştuk birsey çıkmadı 3. Haftada evde kendim erken gösteren testi yaptım yine negatifti 4. Haftada adetimde gecikince tekrar yaptım pozitif çıktı bebegimde çok iyi çok şükür şimdi 11. Haftam bitmek üzere 🙈💖
2609nrgl AlpAslanbabysmom ayy ne güzel sağlıcakla kucağınıza alın darısı bizlere inşallah hislerim yaniltmzz beni 💙💙
Nilufar_1996 Hanife16 İnşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin. Erken gebelik testi yapın kesin çıkıyor varsa normal teste de çıktı bende.
aysessozer Hanife16 kuzum yarın benimde adet günüm ben bu sabah test yaptım negatif çıktı 😔 inşallah güzel haberler alırız bizde 🙏
Nilufar_1996 Durudefne61 Bende aynı hissettim hatta embriyo hareketini bile bi kıpırtı vardı iki gün falan surdu 🤣 8 günü vardı gebe olduğumu kesin anladigimda eşim kan testini görene kadar doktor evet hamile diyene kadar inanamadi teslere inanmadi 😄
2609nrgl Durudefne61 ay bilemedim benimdd 2 kaybim var ilkinde goguslerim cok sismisti damar damar olmustu ikincidede cok bisey hatırlamıyorum ama inşallah bu sefer olur
Durudefne61 Nilufar_1996 aslında varya erken öğrenmekte iyi değil 😃 gamsız problemsız olaydım da 3. ay öğrenseydim 😂 böyle insana zaman geçmiyor
Nilufar_1996 Hanife16 direk erken gebelik testi yapın çok net çıkıyor eczaneden isteyin biraz pahalı 25 TL falan ama kesin çözüm. Silik falan çıkmıyor net çizgi çıkıyor.
Meleknkkk Defotime yaa ne güzel inşallah benimde öyle olur. Bugün çok migdem bulandı anlam veremedim. Olabilir byle seyler falan dedim. Şuan hala ağrım var adet ağrısı gibi anlam veremediğim bi halsizlik var kasıklarımda yarın test yapcm inşallah çıkar bu sefer net bi sekilde 🥰
Mimik Belirtiler kisiden kisiye degisiyor, Benim hic belirtim yoktu, adet zamani yerlesme kanamasi oldu, adet sandim, sonra devami gelmeyince idrar testi aldim, oyle ogrendim… Hicmir hamilalik emaresi yoktu…bulanti vs.vs. gibi…
Defotime Meleknkkk benim için en net belirti normalde kötü kokan şeylerin olduğundan daha net sanki daha fazla kokması ve rahatsız etmesiydi. Mesela ter kokusu, saç kokusu gibi. Umarım pozitif çıkar sizin de ❤️
Nilufar_1996 2609nrgl İlişkiden 8 gün sonra falan coook silik çizgi çıktı iki defa yaptım aynı çıktı sonra erken gebelik testi yaptım net çizgi çıktı.