Mrvehamzaoglu Almi4134 Aseriyorsun belki de 😂 bide yasak olan daha tatlı gelir derler ya 😂valla bende yiyemedim kiraz Ya neyse onda şeker daha fazladır zaten boşver karpuzdan azar azar ye sen 😂
Almi4134 Mrvehamzaoglu ahahah gerçekten oyle ya ne yasaksa onu istiyor bunye ama seker tüketmiyoruz tiyzecigimiz seker eksikliği hissediyor bünye eminim kac gündür tatli istiyorum cok fena hos yemesem de yüksek ama 🙄🙄
Almi4134 Mrvehamzaoglu evet canım geçiyormuş zaten oyle bir problemim yoktu hamilelikte oldu ne olduysa iste 😁😁 geçecek geçecek de bu zamana kadsr yediğim her ekmek dilimi ixin vicdan azabı çekiyorum. Ramazanda full ekmeğe yonelmistim🙊🙊
Mrvehamzaoglu Almi4134 İnşallah telefonun flaşını tutuyorum geceleri bazen belki alt tarafa döner diye bı yerde okumuştum 🤣 Birde doktorum emekle demişti bana bebek gibi😂
Almi4134 Mrvehamzaoglu bakalim canim ya sut olsun diye bol bol serbetli tatlk yicem (sutle beraber ki etkisini kessin) djdkdn
Almi4134 Mrvehamzaoglu onu ben de duydum ya flas ışıktan etkilendikleri için gereğinin üstüne tut ki ışığı gorsun de donsun rahatsiz olup 😁 ya da durtsek mi napsak😁
Gul-42 Almi4134 bn ultrasonda gordum dogum pozısyonu almış dedı dedım surdan hergun tekme gelıo baktı ayagı o dedı 😂
Almi4134 Gul-42 dönmemiş tiyzemiz. Yine sinirlerim bozuldu 😁 doktorum da bu cocuk seni kestirecek dedi 😁