Almi4134 Mrvehamzaoglu var ya o çok kötü bir sey 😁😁 doktor bana ust bedenin cok dar sen geceleri hiç yatamazsin oturursun diyordu 😁 sanirim.oylr olacak. Su an acayip aciyor midemin ustu sanki yariyorlar orami :(
Mrvehamzaoglu Almi4134 Aynen çok fena baskı yapıyor sürekli yatıyorum oturunca baskı yapıyor resmen bı an önce dönselerdi iyiydi bide çok hareketli nasıl dönmüyor anlamiyorum her kontrol de ters duruyor 😂
Mrvehamzaoglu yagizinannesii Yaa aynıyız demek ki ☺️ Zaman geçmiyor diyordum da oyle böyle sonlara geldi 😅
Mrvehamzaoglu Rzgr-lena Son zamanlar hiç geçmiyor sanırım Allah’ın izniyle geçer gider sağlıcakla alırsınız inşallah bebişinizi kucağınıza
Aysegul2210 Son 40 gün ağrılar sancılar miğde yanmaları merhaba dedi ama yinede tatlı bekleyiş içindeyiz 🙏🏻💙
Mrvehamzaoglu Aysegul2210 Benimde karnıma iğne batar gibi oluyor midem ekşiyor zorlanmaya başladım bende artık bekliyoruz bizde bakalım heyecanla ☺️
Almi4134 Mrvehamzaoglu ben de yarın gidicem bakslim ne olacak ya uzun zamandir(3 haftadir) girmiyordum doktora 😁😁 sezaryen dogurmayi hic istemiyorum
Mrvehamzaoglu yagizinannesii Bebişin kilosu ne kadar benim 29 haftamda gittigimde 1250 dedi , kilosuna az dedi bide 😕
YuvarlanamayanPandaa depsizoo ulan etiket atıyroım baksanaaa yada profilime girip bak katil olacagım ayy
Mrvehamzaoglu Almi4134 Ben her ikisindende korkuyorum başıma ne gelcek bilmediğim için 🙄 ama sanki sezaryan olacakmışım normal yapamazmisim gibi geliyor ne yürüyüş yapabildim doğru düzgün sıcaklardan ne bişey