AlpAslanbabysmom Selamlar 13+5 te doktor randevum var sizce cinsiyet öğrenebilir miyim 👼🏼🙈 sin kaçıncı haftada öğrendiniz? 🙄
Minaminisi AlpAslanbabysmom Merhaba, ilk kızımda 12.haftada öğrendim. Şuan 2.gebeliğim 16.haftada gösterdi kendini😊 bir kızım daha olacak nasipse.
sedanurakarken 16 haftalıkta öğrendim ben canım ama doktorum 13 haftalıkta erkeğe benziyor demişti geçen hafta erkek olduğunu öğrendik 🥰
Rserin AlpAslanbabysmom valla ben hep erken alıyorum merakımdan duramam öğleden sonraya genelde aç gidiyorum ama hep hareketli😂
AlpAslanbabysmom ez3883 hadi ya ben şimdiden çatlıyorum meraktan 🙈 çikolata yemek hareketlendiriyor bebeği diyorlar denedin mi 🙄
ez3883 AlpAslanbabysmom denemediğim şey kalmadı her tür tatlı biraz egzersiz falan ama yok bebiş galiba işi süprize bıraktı 😄
Gamzeee__ AlpAslanbabysmom dene dene kıpır kıpır ediyo hareketlenio😊🥰bende hastane oncesi yiyorum ultrason da rahat görüyorum oğluşumu🥰
AlpAslanbabysmom 7833 kimisi çok erken ogreniyo kimi doğuma kadar bekliyo galiba 🙈😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne diyim 😅