Aselege Merhaba Anneler; Corona oldum ve doğuma çok az bir süre kaldı nefes alımında zorluk çekiyorum lütfen duanızı eksik etmeyin 🙏😔😔
Kbrpsygt Aselege Rabbim şifa versin canım en kısa zamanda atlatıp güzel bir doğum süreci geçirirsin inşAllahh🤲🏻
[silindi] Aselege Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda atlatın inşAllah 🤲🏻 bende temaslıyım 3 gün oldu kendimi karantinaya aldım. İnşAllah çıkmaz geçmemiştir. Benimde 3 hafta var doğuma 😔
elisa123 Aselege rabbim kolaylık versin belirtiniz nelerdi bende korkuyorum yaa bu ara etrafmzda vakalar çok artı 😒
Aselege Kbrpsygt amin inşallah Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin sizde dikkat edin çok zor bir hastalık :( dışarı çıkmama rağmen yakalandım
Aselege Sakileyt yok benim alerjim vardı ve nefes darlığı yapılmadı doğumdan sonra yapılacak denildi o yüzden de dışarı çıkmıyordum çok dikkat ediyordum malesef yakalandım :(
Semaarya Aselege aynı kaderi paylaşıyoruz nefes almak da bende güçlük çekiyorum her gün ağlıyorum ve 36.haftadayim 8. Günüm benim de bir an önce kurtuluruz ins bu illet hastaliktan
Melike0605 Nefes darlığı olanlar instagramda rüya acaroğlu doktor nefes tedavisi var çok etkili yapabilirsiniz
Gamzebz Geçmiş olsun kızlar malesef bende bugün ikinci kez pozitif olduğumu öğrendim ve yarın doğuma gideceğim moralim çok bozuk 😔