Birkizannesi_5260 Gulsah1616 kardeşim helikopter 😁 şaka şaka müzik pek dinlemedim ne denk gelirse o da arabada hastaneye giderken 😁
yeniannna34 Gulsah1616 kendim normal pop dinliyorum oda duyuyordur heralde 🤣 Ayriyeten Yusuf suresi ve Meryem süresini dinletiyorum hareketleniyor hemen😊
Birkizannesi_5260 sedanursahin şimdi hatırlattın ben de baştan açıp izlemek istiyorum 😁müzikleri harika
hvvayldz27 Gulsah1616 sesli kitap okuyorum ona çok güzel tepki veriyor ve hoşuma giden yabancı müzikler 🎶
ipekyakup EYMEN-1801 bende gebeligin basinda liste yaptm hergun 1 yasin vaktmnoldugunda 4 yadin okudugum oluyo ve 1 insan ve 1 lokman suresi okuyorum 4 hatim yaptim ve bol bol salavat kelime i tevhid cekiyrum gunluk kilinacak namazlar var onlarida yapmaya ozen gstriyorum. bi kitap var her anneye lazım orda yazanlara uymaya calisiyirum tum anne ve anne adaylarina tavsiye ederim icerigi muhtesem dogundan sonra faydasını görürüm inslh..Bebklik donemleri daha uslu geciyrmus deniliyo çıkınca görcez inslh😉
Glcncan Gulsah1616 Hamileliğim boyunca Mozart ve Beethoven dinlettim. Sahsen ben de araba kullanirken hep dinlerim. Iki gün önce eșimin arabasina bindim Ankaralı Ibocan açtı kizim oyle bi hopluyo zıplıyor ki dersin göbek atıyo. Içindeki ankaraliyi uyandirdik sanirim.
Symazturk Gulsah1616 klasik müzik dinletiyordum ama beni bile o kadar baymıştı ki çocuğu da bayacak diye bıraktım 😅🤭
uzlet Gulsah1616 Müzik yerine Kur’an-ı Kerim dinletiyorum bundan daha faydalı bir müzik olduğunu da düşünmüyorum şahsen.
Buseylul Ben her sabah ise giderken ve isten donerken muzik listemde olan ayni sarkilari dinliyodum. Yani denk gelip radyoda o sarkilar cikinca bile suan kuduruyo 🤭😅 asiri hareketli bazen hareket hissetmedigimde o sarkilari aciyorum hemen hareketleniyo duyar duymaz 26+4 suan
pikachuu Gulsah1616 okadar sacma sapan seyleri ust uste dinledimki cocugun beyni ambele oldu sanirim🤣 sirasiyla yazayim; ismail yk bomba bomba, serdar ortac poset, marc anthony you sang to me, oguzhan ugur bok bulursun, michael jackson you rock my worl 🤣
Degisikkadin Gulsah1616 ilk bebekete surekli anne baba kavgasi dinlemisti yavrum suanki sakin gidiyo bakalim o haftalara gelince muhtemelen oyun havasi dinletirim 😂
Ugurhilal Gulsah1616 hamileliğim boyunca hep kuran açar dinlerdim yemek yaparken evi toparlarken vs şimdi bebeğim de seviyor sakinliyor açınca bi abla vardı İsmail yk dinledim hamileyken şimdi bebeğe açıyorum sadece onda uyuyor diyordu 😄 demek ki gerçekten algılıyorlar