Burcu_NFUE Gulsah1616 nerde yedin paraları dinlettim beraber oynadık ana kız o içimde göbek attı ben dışarda (düğünde) 😂😂😂😂
Ismailemine Gulsah1616 normalde muzik dinlemeyi severim.ama hamile oldugumdan beri midem.her seyden bulaniyir elimi telefona bile atmaka istemiyorum muzik dinlemek istemiyorum
tandirella001 Gulsah1616 rap trap falan dinliyorum sagopa , killa hakan, canfeza, ben fero, ezhel, velet 😅😅😅😅
Hamileadayibiranne Gulsah1616 o kadar karmaşık şarkılar açıyorum ki bebiş çok kararsız hangi türü sevsem diye 🤣🤣
Didem_678 Gulsah1616 Mozart ta felan tepki vermiyor Babası Adana lı Bacım Oğlumun davul zurna ve çiftelli seviyor ďuyunca içerde mendille başlıyor sanki😂😂
Miskokulum35 Gulsah1616 hiç faydasını görmedim. 🥴😁Mozart dinlettim kuran dinlettim kuran okudum ama nafile. Şimdi o kadar huysuz mız mız ki anlatamam.
Aycaaa571 Gulsah1616 ben müzik dinlemiyorum ya ilahi dinliyorum ya kuran okuyorum anne karnında bebek kuran okunursa bebek doğunca sakin oluyormuş
ebrar6036 Aycaaa571 Yusuf suresi dinle güzel yüzlü olsun diye Lokman suresi dinleyebilirsin çocuk güzel sözlü olsun diye
ebrar6036 Gulsah1616 müzik yerine güzel yüzlü olsun diye Yusuf suresi güzel sözlü olsun diye Lokman suresi dinleyebilirsin çocuk için manevi açıdan çok iyi gelir
Fatma272727 Gulsah1616 Gulsah1616 muzik deilde kuran meali okuyorum kuran ve sahabe hayatlarini dinletiyorum bayadir artik guzel tepkiler veriyor 🙂
aaleynaydin1 Gulsah1616 merhaba bişey sormak istiyorum ben yumurtlama günümden 2-3 gün önce ilişki oldu yumurtlama günümde de ilişki oldu sizce ne zaman test yaptırıyım