Sehryeseyda Gulsah1616 doğduğun ev kaderindir diyoruk evladım 😄evde sürekli oyun havası çalıyor Allah affetsin
Akturk93- Yasemin2626 belki inanmazsınız ama ben dinlettim 2 kızımda da hem hamileyken hem bebekken 52. Senfonisini yeminle onlardan önce ben gevşeyip uyuyordum ( yanlış anlaşılmasın tam arabeskciyimdir bu arada )😀😀😀 ama tavsiye ederim benim iki kızımda müziğe kulakları çok yatkın
Fenciilknurhoca Temizlik yaparken yemek yaparken kuranı kerim dinledik hep kızımla. Yusuf, meryem, lokman, yasin, enbiya, araf sürelerini oynatma listesi yaptım. Aslinda okumak daha faydali ama vaktim yok o yüzden dinliyoruz 😊💕
Pinarrsu Gulsah1616 valla suana kadR özel bişi dinletmedim, ben ne tarz dinlersem dinlemis oluyor :))) her tarz aşina olsun kulagi, ama turkce rock ve rap sanki daha hareketleniyor dinlerken:)))))))))))) 29.haftadayiz
hvvayldz27 Ela20 hayır ben kendim okuyorum yüksek sesle🤗 duysun diye ama storitel diye bir ugluma var oradan dinleyebilirsiniz 💕
Gulll07 Gulsah1616 bende 25.haftama girdim. Genelde Nebe suresini dinletiyorum. Bebek sakin oluyormuş doğunca. Umarım öyle olur. Bazen başka sureler dinletiyorum. Arada bi 90lar 😀😀😄