Gulsah1616 Kızlar 25. Haftama giriyorum şuan bebek ses algılamada yeterli mi ? Uygun müzikler dinletmek istiyorum. Tavsiyeleriniz neler?
Glcn22 Gulsah1616 ilk zamanlar mozart dinlettim en sonunda sıkıldı tepki vermemeye başladı 😂😂😂😂😂😂 gıy gıy gıy ben bile sıkılmıştım 😂 şimdi bol bol rap dinliyoruz oğlumla severek 😂😂😂
Akturk93- Yasemin2626 belki inanmazsınız ama ben dinlettim 2 kızımda da hem hamileyken hem bebekken 52. Senfonisini yeminle onlardan önce ben gevşeyip uyuyordum ( yanlış anlaşılmasın tam arabeskciyimdir bu arada )😀😀😀 ama tavsiye ederim benim iki kızımda müziğe kulakları çok yatkın
Gulsah1616 MineLule ben de severim. Bazı doktorlar zaten diyor senin hoşuma giden müzik bebeğin de hoşuna gidecektir diye ama yine de bebeğe faydalı olan şeyler var mıdır diye merak ettim ☺️
Mom789 [silindi] cocuk dogdu dogali mizirdaniyor sanirim fazla arabesk damar dert yukledim😂 2 aylik bebe simdi sadece tayip erdoganin konusmasinj videosunu acinca uyuyor izleyerek😂😂 cocugumun ayarlariyla oynadim dinlemeyin bileydim ben klasik muzik dinlerdim😂😂
ozge_azra Biz ankaralı olduğumuz için kasten baba kastamonulu ama biz müzk olarak hep ANKARA OYUN HAVASI dinliyoruz arada da oynuyoruz 🤣🤣