Tuba_okan Bu benim ilk form sorum 17+6 haftalık hamileyim kızım olacağını öğrendim ve eşimle çok heyacanlığız isim tavsiyelerinizi alabilirmiyim 🤗
Gmzkc 123-4 bende aşırı derece sare ismini seviyorum kızımda olacak ama eşim bir türlü ısınamadı isme 🙄
Hasret_Ali Hasret yada özlem o kadar çok seviyorum ki ama eşimin ailesi dalga geçiyor bu isimlerle içim acıyor izin vermezler koymama biliyorum
123-4 Gmzkc benim eşimde ısınamamıştı ilk başta değişik isimler bulunca ben 😂😂 ısındı birde anlamı vs HZ İbrahim eşinin ismi sahabe ismi vs vs diye diye şuan başka isim buluyorum yok sare olcak diyo 😅
ecemsmom Tuba_okan Ecem olabilir ama tam net değiliz 😂 duru mina - almira- eliz ada bunlardan birini istiyordum ama eşim istemedi 🙄
Melakya Tuba_okan kızım masal suan oglum olcak Akın koyucaz ınsallah ama kız olsaydı aysıma ıstıyorduk
Tugce49 Tuba_okan Büyük kızımın adı zümra ismini etrafımdaki herkes çok beğeniyor bende çok beğeniyorum iyiki zümra koymuşum adını 💞
Minaminisi Tuba_okan Kızımın ismi Mina. İkinci bebeğimde kız olacak. Ablasına isim hakkını verdim. Kardeşinin ismini Melina koydu. Babamızdaok beğendi. Değişmezse Melina olacak.
minikbirisi Tuba_okan Defne koyacağız ama Defne olmasaydı. Belis Vera, masal İkra, Nil İpek olabilirdi