haydibakalim Osnatrnds kocam olacakla kavgalıyız bi de oruç tutuyor yetmez gibi küslüğü barışırım da işin içinde oruç var
Bktbll haydibakalim aynen öle valla ilkinde hataneye gitmekten helak olmuştum beni gören noldu genemi doğum yok diyordu ntsde sıfır sancı😂😂
Bktbll haydibakalim 😂😂😂hayırlısı olsun hakkında canım inş yakın zamanda doğurusun ben artık kontrole gittim dedi doktor tamam artık bu olmucak biz seni yarın sezaryana alalım ben sok olmuştum
123_4 haydibakalim ahh ahh bilsem 40 +2 olduk piyasada yok kizim sozde kizlar beklemez derler kulliyen yalan yuruyus yapiyorum sicak dus daha neler neler ama yok
haydibakalim Bktbll bekle bekle olmasın sezaryen yapsınlar benim de sonum öyle mi olacak ne ya hayırlısı olsun hepimiz için
Bktbll 123_4 cıkmayınca cıkmıyor sancı ben hastanede görüyorum bayanları sancısı başlamıs hemen acile yonlendirin diyorlardı ben kagıdıma bakıyorum tık yok oyle hastaneye gidip geldim hep😂
Bktbll haydibakalim aynen öyle canım bide yani ben devlete gidiyorum onlar genelde normal doğumdan yanalardır ama bende bişey cıkmayınca ölçümde de 41+6 olunca napsınlar hemen sezaryan dediler
Seminn Ben saldım artık bugün 40.3 olduk gün olarak yarın yani çarşamba doğuma gidiyorum kzıım gelmek istemedi suni ile yatışım yapılacak.Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Geç olsun güç olmasın 🙏🌸
Gizemsrdrgl Haftaya pazartesi 38+0 da sezeryan doğum olucak Allahın izni ile. Bebeğin eşi aşağıda olduğundan normal doğumun riskli olucağını söyledi doktorum.