Eylul_gunesi Kızlar ilk dönemler göğüs ucu hassasiyeti yaşadınızmı ben adet dönemlerimde de hiç yaşamadım ama şuan göğüs uçlarım da ağrı var ve sol kasığımda ara ara batma oldu yaşayanlar varmı umutlanıyorum
Caglademiral Eylul_gunesi göğüslerde hassasiyet olmasi ve kasik agrilari normal canim suan benimde var bende doktora sordum normal dedi korkma eger kanaman fila. Oluraa doktora sor bekleme
2cibebek Eylul_gunesi Benimde adet donemlerimde olmazdı ama bu ay adete bir hafta kala dokundukça acıdı sızladı inşallah umudun boşa çıkmaz. 😍
TURNAA Eylul_gunesi yumurtlamadan bir hafta sonra gögüs ucu hassasiyeti yaşadım o ay hamile kaldım önce ki aylarda ağrı koltuk altından başlardi sonra cogalirdi bende öyle oldu
Deletedmom54555 Göğüslerde hassasiyet oluyor ama benim göğüs uçlarım koyulaşmıştı en büyük belirti olarak 🤗
TURNAA Eylul_gunesi inşallah bende çok merak ediyordum bunu diğer aylardan farklı olunca anladım ki bu bir belirti inşallah güzel haberi alırsınız Allah bebek isteyen tüm annelere nasip etsin