2801 sedanurunalx19 ilk 4 ay hic kilo almadım şöyle söylim 24. Haftadan sonra kilo alış hizim artti 51 kilo ile hamile kalmıştım şu an 32. Haftadayım 62 kilo oldum yani 24 ile 32 hafta arasi tam 11 kilo almışım çok kötü bi durum
Eylul1987 sedanurunalx19 21+4 deyim yavas kilo aliyodum ne guzel. Bu ara hizlandi 3 hafta once 3 kilo almistim simdi nerdeyse 5 kilo
mutlugebeee sedanurunalx19 ben 16. Haftaya kadar 1 kilo almıştım, 16′dan 24′e kadar da 7 kilo maalesef😔 24 teyim şu an toplam 8 kilo almış durumdayım 😭
zeliss96 62 ile hamile kaldım kötü geçirdim ilk ayları bulantı kusma iştahsızlık derken 55 e düştüm 4 aydan sonra tekrar kilom artmaya başladı. Şuan 6 ay olduk 66 kiloyum ama kilo aldığım için mutluyum hayatımda ilk defa olmak istediğim kilodayım 😅🙈
zeliss96 sedanurunalx19 sedanurunalx19 tadını çıkaralım bence hamileliğin sonrasında bu kilolar koşturmaktan bize kalmayacak 🤗
Ruyaruya12_ mutlugebeee bende 24te 8 kilo almıştım. Suan 38+4üm 55 ile hamile kalmıştım 69 oldum 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Mk34 Yedinci ayıma giriyorum 1 kilo aldım 🤩.Kiloyu kontrollü almakta fayda var hem sizin hemde bebeğinizin sağlığı için fakat dert etmeyin bebeğiniz saglıklı olsun verirsiniz inşallah🌺
Bilincsizbiranne Mk34 nasıl başardınız ? İştahım eskiye oranla nerdeyse hiç yok 11. Haftada 3.5 kg almışım sonunu düşünemiyorum . Sadece çok fazla uyuyorum .
iremcannn1907 sedanurunalx19 48 ile hamile kaldım. 20+5teyiz. 60 kiloyum şuan 🙈 bugün doktorum heeey sakin ol bu ne hız dedi 😂
Yenianneadayi2208 sedanurunalx19 22 haftalık olduk şükür. Son 3 4 haftadır kilo artışım hızlandı, halbuki aynı ölçüde yiyorum. 51,5 ile hamile kaldım şu anda 53.8 im ☺️
Gizemnurr 20 kilo aldım mm 20 iiii🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ve bir anda oldu hala daha da durduramıyorum 34.haftamdayım 🥺🥺🥺 yedıklerıme de dıkkat etmeme ragmen allahımmm ne olacak boyleeeee🥺🥺🥺
iremcannn1907 Gizemnurr hiç dikkat etmiyorum ben 😂 tokluk hissi neydi ya unuttum ben 😂 doğumdan sonra bu kiloların gitmesi dileğiyle ❤️
Educator Gizemnurr inan çoğu ödem oluyor korkma bol su iç doğumdan sonra gunde 1 kilo kaybedersin🥰 bebeğin sağlıklı olsun gerisi önemli değil🥳
Mimhb Mk34 kilolu hamile kalıp sonra buraya sadece 1 kilo aldım diyerek insanlara kontrollü kilo alımı hakkında öğüt vermeniz takdir edilesi👏🏻