Cylnsms Güzel anneler siz de zonklayıcı tarzda baş ağrısı oldu mu hiç ? 12. Haftamdayim ve kalbim başımda atıyor gibi hissediyorum seyiriyor resmen tepem. Sizde de oldu mu böyle bir şey ?
belguzar_123 Cylnsms 14 haftalığım ve şiddetli baş ağrısından dolayı acile gittim daha yeni geldim eve ve sabah akşam 200luk progestan kullanıyorum doktorum ondandır dedi ilacı kesti inşallah düzelir çok zor baş ağrısı
2cibebek Tansiyonunu ölç bi istersen yarım limonu yarım bardak suya sık iç tansiyon çıktıysa iyi gelir o
Deletedmom54555 Sizinle aynı haftada benimde felaket baş ağrım oldu tek taraflıydı benim sağ tarafı ağrıyordu . Ne yaptıysam geçmedi ikinci gün geçer dedim geçmedi . Doktorum parol içebilirsin demişti onu içtim geçti sonra 🤗
hilalsp Türk kahvesinin içine limon sıkıp içmek benim baş ağrımı dindiriyo migrenim var bide iyi geliyo dene istersen
derya46 Cylnsms kan değerlerin nasil acaba onlarA bi baktir derim bnm ciger degerlerimde biraz yuksek cikti bide tansiyon yukselince takipteyim 1 hafta inşaallah düzen alir
hilalsp Cylnsms Allah yardımcın olsun çok zor baş ağrısı bazen ağlıyorum ağrıdan bende migren olduğu için daha da kötü oluyorum inşallah işe yarar kahve