goncacan 20 24 haftalık hamileler kac kilo aldiniz ve son zamanlar kilo almasi duran oldu mu ? Cok kisiden duyuyorum son zamanlar yemek yiyemeyip kilo almasi duran ama sormak istedm ☺️
jrarya goncacan ben 🙋🏻♀️ 28. Haftaya kadar toplamda 12 kilo aldım şuan 33 haftalığız sdc 1 kilo almışım iştahın kapandı hem sıcaklardan hemde hem baskıdan mide yanması vs
Nazlikiz_ goncacan bende varım 😊 30. Haftaya kadar 8 kilo aldım şimdi sıcaklardan hiç yiyemiyorum biraz bulantımda oluyor arada 2 kilo vermişim bebeğimde iyi 34 haftaya giricez
Esratayes goncacan 23. Haftadayız 1 kilo aldım şuan. Yavaş yavaş almaya başlıyorum artık sanırım buda normaldir 🤔
jrarya goncacan korkuyla çıktığınız tartıfa kilo almadığınızı ama bebeğin aldığını görmek saha paha biçilmez 😇 sizedd hayırlı doğumlar 🍀
begumge goncacan biz 29. Haftadayız 23e kadar 10 kg aldım 1gr artmadı hala 10 kg. Arkadaşım da 31de o da 15 almıştı 1 aydır onda da artış olmadı. Havalardan sanıyorum çok şükür iştahlar kesildi. Tabii son 2 ay ne olur allah bilir 😢
HseyinSedefoban Tam 17 haftayız 62 ile başlamışım şuan 64.6 doktor kızdı kiloyu çok almışsın biraz hareket et az ye diye 🤷♀️
znurstnKaraca goncacan 24-30 arası iştahım açılmıştı biraz almıştım şimdi 34+5 olduk 3-4 haftadır birkaç kilo aldım sadece daha az yiyorum mide yanması bebek baskısı vs.