Zzozan deno1 Bende bulamıyorum isim hangisine tamam desem bı bakıyorum yakın çevrede bir sürü kişide var sonra soğuyorum 🤷
ysmngrcn Bizde Derin ismini çok istiyoruz. Ama bu dönemde kizar daha çok kullanıyor. Bu yüzden Mert Derin veya Aras Derin olarak karar vereceğiz. Ama hala araştırıyorum.
Oznurunannesi deno1 Oglum olsaydi ya Mustafa Kemal yada Asil Kemal koyucaktim.Allah nasip ederse ikinci erkek olursa Asil Kemal cok istiyorum
Deryalim-26 ❤️Oğuzhan ❤️ olacak benim oğlum.. Ben bilmem öyle Arden Merdan vs isimden onlar şimdilik moda gibi yarın geçince saçma sapan isim gerek yok bence. Her daim geçmeyecek isim koyun çocuklarınıza..
deno1 Deryalim-26 vala canım herkesin zevki başka işte etrafımda duyduğum hiçbir ismi istemiyorum soğuyorum hemen çevremde duymadığım isim ariyorum yoksa zorlamazdım bukadar 😊
BabyYoda deno1 Ben de yazayım fikir olsun ama daha önce yazdığımda bazı kendini bilmezler kulağa çok kötü geliyor demişti 😄 Arık Böke koyacağız biz oğlumuzun adını ❤️
Morika BabyYoda kendini bilmez değilim aksine saygı duyarım fakat gerçekten zor bir isim çocuk için, ileride çok ama çok zorlanacak, dalga geçecekler, yine de siz bilirsiniz, Sevgiler
Morika Bizim de oğlumuz olacak, erkek, Karan ismini çok beğendik ama sarışın kumral bir çocuğa karan gider mi bilemedik? Sizce?
Ayseq Morika bizde karan koycaz da ne alaka ten rengi saglıklı olsunlar inşallah çok güzel isim vazgeçmeyin 😇🥰😍🤩