Esra_baki mutlugebeee bı pakedi çıkarıp suyla yıkayıp skyorum kopugunu sonra bı pakede koyup kullanıyorum ama bu bayan bakteri ürettiğini yazmış tek tek yıkarım artık yikamistim daha ama ilk kizimda hep öyle kullandım bı sknti yaşamadım doktorda demestim o da bir şey dememisti ama
Seref Esra_baki neden pamuk alıp ıslatıp kullanmıyorsunuz peki? Daha mantıklı değil mi? Yenidoğan ıslak mendilleri güvenli, direkt kullanabilirsiniz :)
Gulsah1616 Esra_baki fiyatı neydi , gümüş kapak veya göğüs kalkanı da aynı şey mi. Ben hiç bilmiyorum da 🤷♀️🙈
Gulsah1616 Esra_baki eğer farklıysa gümüş kapak nasıl kullanılıyor. Sizin söylediğiniz nasıl kullanılıyor ve ikisini birlikte mi almam gerekiyor
Merakettiklerim Esra_baki sizinle vaktimiz tam olarak aynı, ben de şimdilik alacaklarını ayırmıştim ama sizin malzemeleriniz de benim için fikir oldu, teşekkür ederim 😊 Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin, inşallah hepimize ❤️
Esra_baki Merakettiklerim Yani benimde ikinci bebiş olmasına rağmen hala bakarım burda paylaşan olunca. Fikir oluyor. Fazla bulanlar olmuş ama bilemedim. Hastane ziyaretçi almıyor annem de evime. Gelip alamaz bilemez yani. Eşim kızıma bakacak. her şeyden yedekli olsun dedim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizde sağlıcakla alın kucaginiza yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. 🌷
Busegrkn Esra_baki bana biraz fazla geldi genel olarak ama tabi kendi tecrübelerinize dayanarak belki de temkinli olmak istiyorsunuzdur ☺️ Sağ Salim alın kucağınıza insallah
Esra_baki Busegrkn ewet ama bence tavsiyelerde olduğu için koca bir liste gibi kendime 2 pjema bebeğe 3 takım toplam bu şekilde. Bir de biraz yedekli koymak istedim. Çok terleyen biriyim ki hamilelikte daha da arttı. Rahat edemem normalde bile günde iki üç kiyafet değiştiririm ilk kizimda iki gün yattım şu an kaç gün kalınıyor bilmiyorum. Eşim kızıma bakacak hastane ziyaretçi almıyor eş de dahil annem evime gelip almasını bilemez tedbir diyelim. Bir de maşallah ilkinde sütüm cokdu karnıma kadar akardı islanitdi üstüm bunda nasıl olr blmmde üstüme kuyafet dayanmazdi.
Erdemmirac Kızlar normal doğuma girerken doğumhanede normal kıyafetimiz ile mi alınıyoruz yoksa bir kıyafet giydiriliyor mu akşam sabah bebeğimi bekliyorum eğer kıyafet ile gireceksek hazırlamadım bilen varsa yardımcı olur mu ?
Tugbamete Erdemmirac çırılçıplak oluyorsun canım sadece ameliyat önlüğü oluyor üstünde en azından benim o şekil olmuştu 🙈
H_myra1 Gulmom hasta önlügü giydiriyorlar dogum olup bitene kadar odanıza çıkana kadar önlük le kalınıyor odaya gelince giyiniyorsunz
Esra_baki Tazemomyyy Marka falan değildi eczaneden plastik aldı eşim 10 TL ye almusti 2.5 sene önce şu an onu almadım daha ama çantamın olmazsa olmazı kesinlikle tqvsiyem. Zeytinyağı da sürüyordum ben yarayı yumusatsin diye ama ebenin tavsiyesi iki günde işe yaradı acikacak diye o kadar korkardım ki. Ağlardım. Emzirirken kullanmayacağım için plastik olması bir sıkıntı yaratmıyor