Mom9272 Hanımlar ilk doz aşımı gebe kalmadan önce olmuştum şimdi 10. Haftamdayım acaba 2. Dozu ne zaman yaptırabilirim doktoruma henüz soramadım randevuma daha var diye beni çok ürkütüyor vakalar bi an önce olmak istıyorum :/
Selin12- Mom9272 ben iki doz asimida oldum ve bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 13 haftalık gayet sağlıklı
Selin12- Mom9272 ilk üç ay ve son üç arasında okun diyorlar ama siz yinede bir doktorunuza sorun bende
0104Esra Mom9272 bende 11haftayım cuma sordum doktora gerek görmedi ilk 3 ay sıkıntı olabilir yinele siz bilirsiniz
Selin12- Mom9272 gençlerde bir kadın doğum uzmanı doktorunun konuşmasına denk geldim orada diyordu ki ilk 3 ay ve son 3 ay arasında muhakkak adınızı yaptırın son aylarda korana ya yakalanirsaniz çok büyük sonuçları oluyor demişti
Mom9272 Selin12- ah evet canm son açtığım posta bakabilirsin kuzenim yakalandı yoğun bakımda mücadele edıyor :(
0104Esra Mom9272 bana doktorun söylemesi şöyle çok önemli bir rahatsızlığın yoksa kronik kalp gibi biz önermiyoruz dedi bende yaptırmadım ilk dozumu oldum sadece
Yesimm_G Mom9272 bende ilk dozumu hemile kalmadan oldum. 2. Dozu olmam lazımdı ancak 6 haftalık hamileyim. İlk 3 ay kesinlikle aşı yapılmasını önermiyorlar ancak ben gebeliğim süresince 2. Dozuda olmak istemiyorum. Ekstra dikkat ederek Doğumdan sonrasını bekleyeceğim.