Sinem12345 Kızlar göbeğimde yırtılmalar oluşmaya başladı yavaştan 30 haftalıgız ne yapmam gerek çatlamaması için en etkili yöntem nedir ?
Ayseee4238 Sinem12345 doğal yağlar kullan benimde catlaklarim oldu aslında devamli nemlendiriyorum ama oldu şuan doğal yağlar kullanıyorum doğal kakao yağı oldum zeytinyagi ile ikisini karıştırıp sürüyorum devamlı öncesinde şeker ile pleeng yapıyorum bide doğal kantaron yağı yaptım evde o olsun onuda kullanmaya başlayacağım.
Didemf Sinem12345 ben 16. Haftadan itibaren karnıma ve basenime sürdüm krem ama 20. Haftada göğüslerim ve bacaklarım çatlamaya başladı 😒
gaamzee Sinem12345 doktorum striacare adlı kremi önerdi.38+5im henüz hiç çatlamadım. Yağ vs hiçbişide kullanmadım sadece kremi sürdüm sabah akşam
gizemgulsun_sahin Sinem12345 bol su için ben 3 litreden fazla su içiyorum. Bio oil- incia - Hindistan cevizi yağı- elime ne geçerse sürüyorum 33.haftadayım çok şükür henüz bişey yok. Amaç, gögüs altindan diz üstüne kadar olaan yeri nemsiz bırakmamak sürekli nemlendirmek.
Kubracc 37+2 ye kadar hiç çatlağım yoktu , çatlak önleyici yağ da kullandım hergün. Fakat bugün bir baktım yanlardan çatlamışım. Genetik yatkınlık daha önemli sanırım bu konuda :(
cgnduru Arastir düzenli olarak doğal yağlar kullan.. kremleri vs unut el yapımı yağ bulmalisin badem yağı vs kullanma ama..
Kbra_fth1 cgnduru badem yağını önermişlerdi bende de çatlaklar başladı bende alacaktım neden kullanma dediniz acaaba
Kubracc Bol su, sıvı tüketin. Çatlak önleyici biooil , lierac krem önerebilirim. Hindistan cevizi yağı, has zeytinyağı da öneriyorlar okuduğum kadarıyla
tandirella001 Kbra_fth1 ben badem yağı da bulunan bir yağ karışımı kullanıyorum hiç de kıllanmadım aksine azaldı bile
Ayseee4238 Sinem12345 yeni kullanmaya başladım halam güzellik uzmanı o söyledi nettede baktım baya ordada yazıyor ama doğal olması önemli bakalım kullanıp bakicam duruma göre tabi düzenli kullanmakta önemli bence.
Didemf Sinem12345 göbek ve basen çatlamadı krem sürdüğüm için çatladıktan sonra pek faydası olmuyormuş ama kremlerin bio oil yağ daha iyi çatlak oluşmuşsa eğer en azından ilerlemez