Eylul41 bir sağlıkçı olarak birkaç tavsiye vereyim, günlük ped kullanmayın kesinlikle pamuklu iç çamaşırı kullanın, çamaşırlarınızın ağ kısmı muhakkak ütülü olsun çünkü ancak o şekilde mikrobu öldürebilirsiniz, gerekirse yanınızda 2 3 tane temiz çamaşır olsun gün içersinde değişin, kızılcık mevsimi geliyor kızılcık enfeksiyonlara çok iyi geliyor ayrıca çok iyi bir c vitamini kaynağı komposto şeklinde tüketebilirsiniz, temiz içerikli pH uygun bir vajina jeli alın ben mesela gvyna hassas ciltler için kullanıyorum, bunu her zaman değil ama o gün dışarda tuvalete gitmek zorunda kaldınız ya da cinsel ilişkide kuruluk oldu sizi rahatsız eden bir kaşıntı var o gün vajina dışını fındık tanesi kadar dökerek yıkayabilirsiniz (vajina içi yıkama kesinlikle yapılmaz) aynı markanın vajina ıslak Mendili var ben 112 de çalıştığım için bazen hastane tuvaletine gitmek zorunda kalıyorum hemen onunla temizleniyorum çünkü siz suyu açsanız da tuvalet kağıdı koysanız da maalesef idrar sıçrıyor ve enfekte oluyorsunuz,geceleri gecelikle iç çamaşırsız uyuyabilirseniz de hava alması ve iyileşmesi için çok iyi olur ve bol bol su tüketin inşallah sıkıntılarınızdan kurtulursunuz 🌸