zeynepemiromer Sedaahsen bende çok oluyor ya geçen hatta arka arkaya bi kaç kez oldu uykudan uyanınca yataktan kalkamadim korkmaya başladım sonra gün boyu ayak baldirim ağrıdı üstüne zor bastım vallahi
Selin12- Sedaahsen magnezyumunuz azalmış olabilir ben madem suyu içiyorum hafifliyor doktorunuza söyleyin ilaç veriri
QOH Sedaahsen magnimore kullanıyorum gece yatmadan 2 saat önce, kramp uyurken girerse ayak parmak uçlarını kendime doğru çektiriyorum,bazen duvara bastırıyorum
Merveee34 Sedaahsen bu hamileliğimde ilk defa dün gece bağırarak uyandım . Öyle bir kramp girdi ki ayağım kesildi resmen 🥺 tek çaresi magnezyum ilacı,geçirmiyor ama hafifletiyor birde buna ek hergün bir kutu sade maden suyu da iyi geliyor
zeynepemiromer Selin12- evet bende geçen içtim bi kaç kere sonra hafifledi demek ondan dolayiymis bende hamilelikte olur diye ustelememistim geçen bi ara çok zorluyordu kramplar beni ve ayağıma girince 1 dk falan ağrısını çekiyordum napsam geçmiyordu öylece hareketsiz kaliyordum
zeynepemiromer Selin12- ben öyle etkili birşey de içmedim sarikiz mi neydi markası öyle bir soda eşim almıştı içtim vallahi kaç gündür yok demek etkisi varmış bundan sonra Beypazarı alıp her gün içeyim ilaç kullanmaktansa bu daha etkili olur
Asyaa02 Sedaahsen benim de oluyor. Bugün randevum vardı doktorum son ayda normal dedi. (33. Haftaya girdim) magnezyum verdi bugün. Kramplar için.