sedanurakarken kızlar merhaba, 17 haftalık gebeyim sürekli kanamam oluyor kese dışında kan birikiyor sonra onu atıyor bu durumu yaşayan var mı aranızda ilk gebeliğim düşük tehlikem var iğne ve ilaç kullanıyorum sizde de oldu mu acaba
Caglaluna sedanurakarken bende de oluyor 🥺 14+1 haftadayım. Kese dışında kanama alanım var o akıyor 🥺 umarım tamamen geçer ve bebişlerimiz bu durumdan etkilenmez. Ben progestan kullanıyorum 200 mg günde 3 kez 🌸
sedanurakarken Caglaluna geçmiş olsun canım benimde sürekli birikiyor onu atıyor tekrar birikiyor bi gece aşırı derecede kanamayla hastaneye yattım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Caglaluna sedanurakarken öyle iyi anlıyorum ki seni.. bugün benim de kanamam oldu. Doktor normal diyor ama her kan görüşümde sarsılıyorum. Yarın kontrolüm var inşallah olumlu şeyler duyarım. İçini ferah tutmaya çalış olur mu ? Çok çok geçmiş olsun dualarım seninle 🌸
sedanurakarken Caglaluna inşallah canım Allah büyük sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏 bende sürekli tedirginim yine olucak diye ama bi şekilde o kanı atması lazım ya birden atıyor yada az az geliyor her şeyin hayırlısı 🥰