duyguaslan Merhabaa herkese şu an 13+2 deyim fakat hafif hafif bir kaç gündür mide yanmam başladı daha erken mi yoksa normal mi sizin ne zaman başladı ve yanmanın geçmesi için neler yaptınız neler iyi geldii
Zeyyyn duyguaslan kabızlık şişkinlik mide yanması oluyor o dönem benimde oldu şuan geçti 30 haftdayım yeniden başladı
Dilekcnkn duyguaslan Benimde o haftalarda bir geldi gitti şimdi 7 aylığım her gün düzenli var soğuk süt bir nebzede olsa iyi geliyor ama çok uzun sürmüyor yani en fazla 20 dk falan
Cicek10 duyguaslan benim de 12 falan bu haftalarda başladı şimdi 36 Dayım ve devam ediyor ara ara geçiyor bir iki hafta sonra yine başlıyor gaviscon içiyorum başından beri iyi geliyor şükür
Zeynepdogan Hatice_ee benimde bu zamana kadar yoktu suan 34 haftaligim iki gundur maf etti beni midr yanmasi
duyguaslan @Gizemmihra henüz öğrenemedik doktor kontrolüm haftaya bakalım o zaman öğrenebilecek miyiz 😇
Burcu4135 duyguaslan muhtemelen gebelık reflusu basladı sızde de. Benım 7.hafta da basladı hala devam edıyor. Pulcet dıye bır mıde koruyucu ıle yasıyorum onu içmedıgım zaman gece uyuyamıyorum. Doktorunuza danısın.
Hatice_ee Zeynepdogan ileri haftalarda olabilir evet saci falan cikiyodur beli ondandir doye dusunuyorum bekelemedeyiz bakalim🤣
ftmnrdmrl Bende 33+6 dayım 2 3 gündür var ama sadece geceleri oluyor. Soğuk süt ve yoğurt iyi geliyor