cennetkokulum_ Kızlar 19 haftalık hamileyim vajinada ağrım var öyle ki ayağa bile kalkmaya korkuyorum normal midir
[silindi] cennetkokulum_ rahim büyüdüğü için rahim bağları geriliyormus bende 20+4 oldum devam ediyor uzanın ılık su torba köyün duş alın geçer biraz böyle cekicez
Esrasaglik cennetkokulum_ 23 haftalığız uzun zamandır aynı şeyler bende de var sanki kemiklerim ayrılıyor ayağa kalkınca öyle ağrı ve baskı oluyor .. çarşamba günü kontrolüm var soracağım doktoruma inşallah normaldir 🤦🏻♀️
Eabkrc cennetkokulum_ brnde 11 haftalik ikizlere hamileyim rahim agrim var kasik agrimda arada oluyor neden acaba
cennetkokulum_ Elbruzebru geçmiş olsun canım yatarken bisey yok da ayağa kalkınca lavaboya gidince bildiğin afedersin oram ağrıyo anlamadim
Elbruzebru cennetkokulum_ yayarken rahat zaten sanırım rahim büyüdüğü için kasılma oluyor ya ileriki zamanda nasıl dayanıcaz allhın hepimize sabır versin 🙏🏽🙏🏽🙏🏽❤️❤️❤️
Akrepbebek [silindi] yanlış mı anladım yanlış anladıysam lütfen düzeltin. ılık su torbasını nereye koyacak vajinaya mi? Çok tehlikeli.
Ilkim_05 cennetkokulum_ idrar tahlillerinizi duzei veriyormusun canim, enfeksiyon olduğunda da vajinada sırtta yan boşluklarda ağrı oluyormuş, bide tabi rahimde büyüyor oda bir etken
Ilkim_05 cennetkokulum_ o kadar bekleme kuzum sağlık ocağında takibin yapılmıyor mu ben 2 haftada bir kendim.istiyorum 1 ayda izlem var zaten, bi baktır bakalım
Esrasaglik cennetkokulum_ canım doktorum ağrıların normal olduğunu korkulacak bir şey olmadığını söyledi.. inşallah seninde bir sıkıntı yoktur 🤲