melekVzeynepE 37+3 haftalık hamileyim mide bulantım ve kusma hissi çok oluyor acaba doğum belirtisi olabilir mi , adet sancısı da ara ara yokluyor hafiften
Hafizeplt melekVzeynepE 35+4 benimde midem bulanıyor ya midem küçüldü ondan mı acaba diyodum😅 ama sizin doğum yakın gibi 🙈
btuban melekVzeynepE doktorum midesi bulanan ve ishal olan kadının doğumu yakındır dedi, tabi bu aralar salgında varmış. Sancınızda varmış hepsi yalancı belirtimidir bilemeyiz dilerseniz danışın doktorunuza
MinikMucizem23 melekVzeynepE Aynıyız canım 37+3 bugün aşırı derecede midem bulanıyor 3 kere de tuvalete çıktım nedendir bilmiyorum canım hiç birşey istemiyor 🤷🏻♀️
MinikMucizem23 melekVzeynepE bu arada kasık ağrım mevcut ve vajen batması 33 den bu yana ağrım vardı riskliydi durumum 33 den 36 ya kadar yattım 36 da doktorum artık yürüyüş yap dedi yeni yeni yürüyüşe başladım bu ağrılar yeni oluştu gelsin diye bakıyorum 🤷🏻♀️
melekVzeynepE btuban bulantım var ishal durumumda oldu zaten erken doğum riskim de vardı hayırlısı bakalım inşallah hayırla gelir
_Elifffffff_ melekVzeynepE 39+5 olucam 1 hafta 10 gündür benmde mide bulantılarım var ama hala gelen giden yok 😟