Kızlarrr doğurupta geldim sizlere inşallah pozitif doğum hikayem olur demiştim vede öyle oldu sabah saat 9 da hastaneye geldim suni verildiii ara ara gitti geldi benim heldiğimde açikliğim 2 cm idi doktor saat 11.50 sularinda baktiğinda 3 olmuştu somra biraz sancim başladi yürümeye devam ettim nst bağlatmadim o ağriyla yatamam dedim hemşire saat 2 gibi geldiğinde maşallah 4 olmuş dedi sonrası biraz felaketti ama dayandimm😊 sancilar siklaşinca kendimi göstermeye başladi ben oturuyordum 1 dk sonra ayakta eşime masaj yaptiriyordum ama bu böylee araliksiz saat 16.00 a kdr devam etti hatta o saat olunca hiç biyere siğamiyordum hemşire geldi alttan bakti 8 olmuş dedi hadi doğum haneye gittik zor yürüyordum.ayakta neyse çatala çiktim ikinmaya başladim doktor dedi sancisi yok bunun bi sn bekleyin dedim bi iki ikindim derken bebek geldi dediler o an o çikarken duyduğum tüm sancilar gitti kuş gibi oldum 15 dk da doğumum gerçekleşti herkes maşallah falan dedi ilk gebeliğim yapamam sandilar çook şükür oğlumla sağlikli bir normal doğum.gerçekleştirdim şimdi cennet kokulum yanimda Şükürler olsun Rabbime ☺️🤲❤️❤️ Allah herkese hayirli vee kisa doğumlar nasip eylesin ağrisiz bi avazda kurtulun inşallah