yarmagul Kızlar selamm ikili tarama testi yapan istanbuldaki (avrupa yakası) hastaneler neresi?? Veya özelde yaptırdıysanız ücreti ne kadar benim gittiğim hastane 680 tl dedi😱😱
-asez- yarmagul Zeytinburnu Avrasya hastanesi 145₺ yapıyor muane ücreti hariç bir de muane ücreti alıyor 145₺ Daha
Htcnaz yarmagul merhaba imkanınız varsa üsküdar zeynep kamilde 182 ya da mhrsden direk randevu düşerebiliyorsunuz bunun için
durununannesiiiiii Baya yüksek rakamlar ben kahramanmataştayım burda öZel hastanede yaptırdım sadece 60 tl tahlil parası verdim
yarmagul Yine sizin fiyatlar iyi olmadı başka uygun fiyatlı hastanede yaptırıp sonucu doktoruma götürücem 680 tl bayılamam
yarmagul Pati bidahaki ay benim test ama fiyat araştırması yaptım sadece zaten doktor söyleyecek açmı tokmu
Selin12- yarmagul kanuni Sultan Süleyman hastanesi, bakırköy Dr Sadi konuk hastanesi burada yapılıyor ben capa da yaptırdım banada bir hastane 850 tl fiyat çıkardı
Tuqbarsberen Çok pahalı yaa bende yarın medikal parkta yaptıracağım fiyatını hiç bilmiyorum ama asırı pahalı olacağından eminim
Gulper Ben avcılar hospital da yaptırdım 345 tl ama tek test değil 2li ultrasyon detaylı tarama ve 2li kan testi yaptık