Gonca-y Bildiğiniz yenidoğan itibaren kullanılabilen çift yönlü kabin Bebek Arabası var mı hanımlar ?
Mimhb Gonca-y ben bunu çok araştırdım bugaboo markasının vardı ama çok pahalı geldi. Sizin bütçenize uyuyorsa bir bakın derim. Çift yönlü olmayıversin diyorum artık zaten büyüyünce hep dışarı bakmak isteyecek.
Buss1 Gonca-y var ama beğenir misiniz bilmiyorum. Bende aylardır kabin olsun çift yönlü olsun die die bulduk aldık çok şükür babyhope bh-3076 lavida plus. Travel die geçiyo ama bildiğiniz kabin tipi tek elle kapanıyo ve pusetli hafif çift yönlü herşeyi güzel bence biz çok beğendik eşim mağazada görmüş İstanbul da biyerde. Nette daha uyguna bulduk İnternetten aldık. Fiyatıda makul bence diğer bebek arabalarına göre.
vuslat_ekimde Gonca-y pier cardin karmaya bakabilir siniz puset takılınca yönü size dönük ayrıca puset tek başına takılabiliyor
Gonca-y Mimhb Bu defa da ön bar eksikliği oluyor. 🤭🤭 Ay ne zor işmiş bunlar diyor insan. Sanırım bende yönüne bakmayacağım gibi 😂 Hantal bir bebek arabası alıpta kendime eziyet ve pişmanlık yaşatmamak için kabin boyda karar kıldım, eksileri de olsa.
Mimhb Gonca-y ön bar çok önemli değil diye düşünüyorum ben ne gibi bir artısı var sizce? Benim ilk gebeliğim de ondan merak ettim 😀 ben prego solo ile Pierre cardin karma arasında kaldım. Prego solo çok sağlam satan adam içine oturdu 😄 Pierre cardin de 2 kilo daha hafif ve eğilmeden açıp kapatabiliyorsun (pregoda açarken emniyet kilidi oluyor onun için eğilmek gerekiyor). Ama adam Pierre cardinin içine oturmadı 25 kiloya kadar taşıyormuş:) bebek arabası en az normal araba almak kadar zor bir iş 😄
bykarakan ben chicconun ohlala 2 sini aldım en hafif kabin bebek arabası olarak geçiyor 3.8 kg 😅 çok rahat tek elle açıp kapanıyor henüz kullanmadım ama test sürüşünü kedilerimle yaptım 😅😅 ne gerek 10 15 kgluk arabalar her zaman eşimiz yanımızda değil ki taşısın
bykarakan Gonca-y zaten eve bişi gelince aa kölem ne almış bi bakim şunu kokliyim bi kıt alıyım kenarından diye yaklaşıp atlar içine 😅😅