Hayatdolu Morvy favoriye ekledim bende :) bi kaç tane daha var bakıp karar vereyim çok teşekkür ederim. bi kaç tane daha var Trendyolda beğendiğim ama sanırım. Öyle sade alıcam digerleri desenli :) sizin attığınız daha hoşuma gitti
Morvy Hayatdolu evt bu gerçekten çok güzel resimde çok iyi durmuyor ama canlı çok güzel hafif krem rengi kalitesi çok iyi
Cgdemmcrtm Hayatdolu bende almıştım trendyoldan 2 takım aldım elimde fazla var letgoda satışa koydum modelini atayım bi bak istersen https://resimyukle.io/r/bS7wvP4cHG
nazmiyeee Hayatdolu bebek uyku setinin içinde var canım o istediğin yan korumalıklar. Bize beşik aldığımız yerden verdiler ama sende beşiğinin ölçüsüne göre alabilirsin
Hayatdolu EsmaVera merhaba bişey soracağım ben şimdi başladım bi kaç sey almayada bu bebek yan koruması yıkanmıştır diyor o nedemek acaba :))
EsmaVera Hayatdolu yatak korumalığın kumaşı müslin ya müslin kumaş ilk kullanımda yıkanılması gerekiyor.Yıkandıkça yumuşayan bir yapısı var.genelde müslin kumaşlı herşeyde genelde bu ibare yer alır .