ilkgebelik123-_ Kızlar sizdede öyle mi hiç uyumuyor sanırım otururken yatarken ayakta nadir ama sürekli hareketli kokrmali miyim arastirdim bı sorun yok diyor ama iki gündür çok fazla
Zeynos1801 ilkgebelik123-_ yarın 27 haftalık olucam bi kaç gündür bebeğim baya hareketli özellikle süt içtiğim zaman korkulucak bişey olduğunu düşünmüyorum aksine bebek hareketliyse keyfi yerindedir bence🥰
Gokce91 Benim de öyle hele 29.haftada iyice coştu diyebilirim, koltukta yatarken deprem oluyor sandım öyle bir salladı ki😅😅
Hatice35 ilkgebelik123-_ ne güzel işte hareketli olması iyi bence Bi ara kızım iki gün hareket etmedi resmen kafayı yiyecektim şuan çok şükür baya hareketli durmuyor yerinde hanımefendi 😅
02112017 Olur öyle 30 a kadar hareketli olur baya daha sonra tembelleşir normal benimkide o haftalarda durmuyordu 😊
eskisehir8 ilkgebelik123-_ Canım bizde 29 olduk ama dediğin gibi çok sakin olan çocuk 27-28 haftada inanılmaz hareketlendi bende endişelenmiştim ama normalmiş şimdi daha rutin oldu daha az belirli hareketler yapıyor ☺️