Mavi34 Emine_clk01 karantinanız 14 gün cıktı ama hic bir yerde delta veya varyans gibi birşey yazmiyor
Nilufar_1996 Gizem93 yok hamile değildim ben korona olduğum zaman iki ay sonra hamile kaldim bana c vitamini almamı söyledi bol bol portakal limonata mandalina yedim bol su 10 gün sonra temizdi. Kan sulandırıcı kullan dediyse kullanın teyzem hemşire covid hastalara baktığı için sürekli kan sulandırıcı kullanıyor bizede kullanın demişti. Ben arada coaspirin içiyordum zaten adet olmamı kolaylaştırıyordu
_edaa Motherr_ merhabalar çok geçmiş olsun 🙏🏼 Bol su için, suyunuza 1 tatlı kaşığı üzüm sirkesi katarsanız içiniz temizlenir ben olduğum zaman doktor öyle söylemişti daha iyi savaşır vücut demişti, bilginiz olsn. İnşallah çabuk atlatırsınız
Lokumunannesii Motherr_ Delta koronaya göre evet çok zor geçiyor muhtelemen ilaç da gebelıkte verılmıyor bol bol su tursu suyu c vitamini ve sarımsak soğan tüketin Allahım izniyle geçecektir lütfen üzülmeyin🙏🏻
omrsv Mavi34 hayır normal covid için 14 gün karantina süresi. Delta veya herhangi mutant virüs oldugunda 20 gün karantina süresi. Benim 20 gün.
Mybabeela Dilekcnkn şüpheli görülen sonuçlar ekstra çalışılıyor. Eğer hasta delta ise mesaj ile bilgi veriliyor. Onun karantina süresi 20 gün. Yani siz muhtemelen delta değilsiniz.
Dilekcnkn Mybabeela Yani benim şu an sağlık bakanlığında temaslı veya olabilir gibi hiç bir bilgim yok ben cumartesi kötü oldum pazartesi günüde kokum falan gitti pazartesi gününden beri kimseyle temasta bulunmadım eşimin yanına gitmedim maske ile durdum ayın 18′ine kadar da çıkmıycam doktorum yeterli bir süre olur dedi çok şükür koku ve tat alıyorum az da olsa sadece burnum yanıyor sebebini bilmiyorum ve bu süre yeterli değil mi 🤷♀️
Mybabeela Motherr_ bol su için, iyiyseniz bile istirahat edin yormayın kendinizi. Probiyotik beslenmeye özen gösterin.
MineLule Motherr_ Sağlık yönünden bir sikayetiniz yoksa sıkmayın canınızı sadece karantina 14 değil 20 gün
Shnern Nilufar_1996 aynı benim gibi bende ilk korona oldum şimdi delta 11. Gundeyim inşallah 14. Gün test vereceğim negatif olur en önemlisi morel dua ve su
Aaayseeee Merhaba çok geçmiş olsun herkese. Acaba korona olduğunuzu ilk olarak nasıl anladınız ? İlk belirtiler neydi acaba ?