Busesram Hanımlarr puset örtüsü ve puset minderi tavsiyesi istiyorum. Önerebileceğiniz bi sayfa var mıı
Buket1509 Busesram elinizden dikiş geliyorsa kendiniz yapın hem daha uyguna hem daha kaliteli kumaşa yapılıyor en ince kumaştan bile yapılmış hazırlar en ucuzu 50 TL oda kumaşı hiç iyi değil benim elimden gelmez ama anneme söyledim 25 TL ye kumaşçıdan kalınca güzelce bi kumaş aldık annem yarım saatte dikti tabi onun makinası var çevrenizdede yapabilecek biri varsa ondan isteyebilirsiniz yada kendiniz yapabilirsiniz yapımı çok kolay
Tuubacvk Busesram instagram da ve trendyolda sayfaları var Umay bebek bende ordan aldım  bu şekilde set aldım
Nazoo_00 Puset minderi gerekli mi, pusetin kendi içinde de minderi oluyor ya, bilmediğimden soruyorum
eylul02 Nazoo_00 bende bilmiyorum sizin gibi puset aldım içinden minderi var diye almadım almaya gerek var mı bilmiyorum
Busesram Buket1509 ya aslında çok iyi olmasa da dikiş biliyorum ama kumaşıydı fln derken o fiyata gelir diye düşündüm. Evime yakın bi kumaş pazarı olsa dikmek mantıklı olurdu alsında
Buket1509 Busesram aldığımız bir metre kumaş ve cırt cırt oldu sadece tatlım oda 25 TL kumaş 2 TL’de cırt cırt verdik 😂 Ankara’da samanpazarı var güzel kumaşçılar oluyor biz oradan aldık tabi sen nasıl istersen 😘