H_myra1 Aliasafmom benim oglumda hiç gösteriyordu en son 38 haftada çok güzel yüzünün bir pozunu yakaladık ve şak diye hemen çıkardı doktor verdi usg resmi bir tanede o alıp odasına panosuna astı şimdi hamileyim yime oglum hep yüzünü kapatıyor 😅
Elifffi Aliasafmom şuan 37 haftalığım son 3 haftadır neredeyse 4 günde bir ultrasondayım yürüyüşler çikolatalar hiçbir şey fayda etmedi hep eliyle yüzünü kapatıyor şans işi yani artık doğunca görebileceğiz sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah😊
EyMerve Hafizeplt benım de 36 haftq daha hıc goremedık hep kapatıyor yüzüyle kızlar boyle olur dedı doktor ne alakaysa😂sızınkının cınsıyetı nedır
Aliasafmom @juniorUras evet bu gidişle bizimde öyle olcak neyse artık saglıklı olsunlar da sürpriz olsun 🤷♀️🤗
Aliasafmom @aselnannesi İlk doktora gidip ultrasona girdiğimde poposu dönüktü zaten o zamandan anlamalıydım poposundan baska bişey göstermiceğini beyimizin gönlü olmuyor 🤷♀️😂
aselnannesi Aliasafmom Aynen benim kızda öyle neler yiyip içmedim detayli ultrason günü bana mısın demedi🤭😂
Aliasafmom @Eymen-ss Hepsini denedim kuzum yine denicem ama nafile poposunu donuyo pasamiz umursamiyor 😅
Aliasafmom @ilk61 limonatada ictim cikolatada yedim ama gostermedi birde pastayi denicem canim Tamam🤗
AylinCk Aliasafmom yaa doktorum da öyle dedi ama insan ister istemez korkuyor 😓😓her defasında aynı şekilde yüzünde olunca canm
Hafizeplt Aliasafmom 35 de giderken bizde çok ümitliydik süt içtim sit içince çok hareketli oluyo ama göstermedi kendini doktor da baya bekledi sağolsun ama ensesini gördük sadece 😂😂
Aysegul-0 Aliasafmom canım 38 haftalık şuan daha hiç göremedik bizde yüzünü göstermedi son kontrolde bebek doğum kanalına yerleşmiş artık görmemiz mümkün değil dogunca görursun dedi doktor inşallah sen görürsün 😊
Aliasafmom @Elita Evet bencede 🤷♀️ Neyse sağlık olsun onlar iyi olsunlar da biz doğumdan sonra görmeye de razıyız 😅
Aliasafmom @holly Çok istediğim için göstermiyor benimki de sanırım artık akışına bırakıcam benimki de tam doğum zamanı gösterir şansıma 😅
Aliasafmom @H_myra1 Belki gösterir belli olmaz ama artık cok umudum yok biraz inatçı cünkü benim oğlan😅 napalım doğumdan sonra görürüz inşallah artık bizde 😅
Aliasafmom @Elifffi Evet gercekten öyle canım birde çok isteyince olmuyor galiba 😅 Amin İnşallah rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😇
Aliasafmom @EyMerve Benimkisi erkek ama direk popo dönüyor bence kızla alakası yok biraz inatcı bizim bebişler 😅