nlycltk Clementinee 11+5 ara ara mide bulantısı oluyor halsizlik keyifsizlik uyku hali var iki üç gündür halbuki gayet güzel gidiyordu 🤔🤗
Deletedmom_33 Clementinee 11+5 olduk. Bulantım 9.haftada başladı zaten. Bu hafta neredeyse günlük sabah kusuyorum, nadiren gün içinde de. Uyku durumu ilk haftalara göre azaldı. Göğüs hassasiyeti neredeyse yok oldu uç kısımlarında kaldı sade ☺️
Yamanne 9.haftamda kesildi mide bulatılarım şuan olumsuz diyebileceğim birşey yok ilk 2 hamileliğimde 3 ay yataktan kalkamıyordum yemeğim elime veriliyordu bu seferki değişik geçiyor evde 2 yaşında bebeğim var onunla uğraşmaktan kendimi dinleyemiyorum 🤷🏼♀️
Clementinee Yamanne bende öyleyim kafamı kaldıramıyorum annemde kalıyorum yardımcı oluyor sağolsun bulantım var halszlik uyku hali geçmeyecek gibi sanki
Yamanne Clementinee vücudun hormana alışma sürecinde ilk 3 ayda zorlanıyoruz çoğunlukla ama 2.trimester için hamileliğin balayı derler tecrübe edecek kadar gebelik yaşadım benim içinde balayı gibi geçti son aya kadar umarım sizler içinde öyle geçer
nlycltk Clementinee benim başından beni herşey iyi gidiyordu ya bugün falan bişey yiyorum ardından mise bulantısı oluyor 😂 aman tek derdimiz bu oldun sağlıklıca alalım kucağımıza inşallah 🤗
Fatmaens34 Bende gün boyu yatıyorum üç gün yatıyorsam bir gün enerji patlaması yaşıyorum sonra yine aynı döngüye tekrar dönüyorum 😂😂
Clementinee Fatmaens34 ne zaman keyfini çıkarcaz acaba böyle görüyorum kocaman olmş göbüşler nasıl geziyolar yiolar enerjiler falann Allahım o günlere gelmek istiyorum çok hevesleniyorum su içmeyi özledimm😆
Bebegimveben0811- 11+1 bulantılar bitti elhamdülillah tek enfeksiyonvar onada doktor bugün ila C verdi su içsem kusasim geliyordu
Clementinee Bebegimveben0811- canım İnşallah enfeksiyondanda kurtulursun 🙏🏻 Birşey sorsam canım Enfeksiyon nasl anladın yani idrar cıkarken yanma sızımı vardı afedersin kokulu bi akıntımıydı. Bende 6 haftadan beri bi akıntı var sarıya yakın ama idrar yaparken bi rahatsızlık yok
Bebegimveben0811- Clementinee evet hep yanma vardı malesef akıntınızı doktorunuz ile görüşün oda bi enfeksiyon çeşidi olabilir belki
Clementinee Yamanne yaa çok teşekkür ederimm böyle tecrübeli anneler yazınca çok kıymetli oluyor her bilgi 🥰😍🙏🏻🤍