Beyza12344 Aslında bebeğim normal doğum için uygundu ve doğumu normal olarak planlanmıştı ancak dun gece 12 ile 4 arası ara ara kanama oldu. bebegim 40+6 oldugu için kontrol e gelecektik bugün o yuzden onemsemedim ama uyku da uyuyamadım agrı dan. Bugün sabah kontrole geldiğimizde nst de 100 lere varan sancı cıktı ama bebegin bası doğum kanalından cıkmıstı (38haftada kanala girmişti). kanama oldugunu soyledim doktora sakin bir sekilde ultrason a aldı olcumleri yaptı ve günümün dolduğunu bebegin gelişiminde hafta olarak kucuk gorundugunu istersem suni sancı deneyebileceğini ama bunun bir işe yarama ihtimalinin kucuk oldugunu soyledi ben de bebegimi riske atmak istemedim ve spinal anestezi ile sezeryan oldum. 9 da bir armut yediğim için saat 2.30 a kadar bekledik ve 3 de bebegimi bana gösterdiler ameliyata inerken cok korkuyordum hatta agladım bile ama ameliyat ekibi o kadar usta ki ne korku kaldı ne endişe aglayarak girdiğim ameliyattan gülerek cıktım 6 saat sonra 9.30 gibi ayaga kaldırdılar su an bebegim yanımda ve hersey elhamdülillah yolunda Allah herkes e sag salim güzel bir doğum nasıp etsin inşallah
denizz89 @Beyza12344 canm maşallah Allah analı babalı büyütsün inşAllah ben de hayrlsyla kolayca atlatrım acayip stresliyim 25+5im daha..buarda doktorun kimdi derya hanımmı