EmelSoydemir Merhaba kızlar bende burda yeniyim 5 aylık hamıleyim çalışıyorum 4 ay kaldı Doğuma ben rapor alabılırmıyım bunu sorcakdım doktor 4 aylık rapor verirmi sizce ?
Esratayes EmelSoydemir ben sürekli 1 aylık heyet raporu alıyorum 23 haftayız şuan özel hastaneler veriyo. Doktoruna heyet raporu verebilir mi diye sor ben mesaj atmıştım veririm dediği için gidip almıştım hemen
Dilanakn Geçen hafta 32. haftamdı doktorum 32. haftada çağırdı rapor için 37. haftaya kadar çalışabileceğimi söyledi eğer zorlanırsam istediğim zaman doğum iznine çıkabileceğimi de söylediler
EmelSoydemir Dilanakn anladım ben baya zorlanıyorum aşçıyım servıs saatleri cok yoğun geçiyor doktorla konuşsam verirmi cok zorlandığımı anlatsam okadar ayakta kalıyorumkı kılca damarlar çoğalıyor
Esratayes EmelSoydemir evet illaki kesilme oluyor 3 aylık brüt toplamının 3/2 sini alıyorsunuz yani kabaca hesap yapmak gerekirse asgari ücret alıyorsanız raporda 1200 ila 1400 arası alıyorsunuz. Bu sigorta primine bağlı tamamen
MistarShiki Merhaba canım ben 20 haftalık oldum duyun rapor aldım işim satışçi olduğum için butungun ayakta durmak zor oluyor ayaklarım şişmeye başladı bel agrılarım oluyor doktor raporu verdi her ay yenileriz dedi paranı tabiki yine alıcaksın