junior_mom2810 Reglme göre 4+6 dayım dün beta ölçümü yaptırdım 9402 çıktı sizce nasıl endişelenmelimiyim ? Doktor pek bişey demedi hafif kahverengi lekelenmem oldu
yesilkelebek junior_mom2810 bence Endişelenecek bir şey yok canım hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin💜🥰 hamileliğin tadını çıkar🤰🏻🌸
asyaebrar junior_mom2810 Endişelenecek bir şey yok gayet güzel bir değerle öğrenmişsiniz ben regl tarihim 2 gün gecikince 21 ile öğrendim önemli olan 2 günde bir sağlıklı artması şuan olan kahverengi leke ise yerleşme lekesi ama ilerleyen haftalarda tekrarlar ise lekelenmelerin mutlaka doktora danışmalısın 💕
junior_mom2810 yesilkelebek amin inşallah 🙏 çıkarmaya çalışıyorum diyelim ama insanın endişeler yakasını birakmiyo pek 🙂
junior_mom2810 asyaebrar teşekkürler canım ilk gebelik olunca insan en ufak birşeyden bile korkuyo sağlıkla kucağıniza almak nasıp olsun sizinde 🙂
asyaebrar junior_mom2810 amin inşallah sende kucağına sağlıkla alırsın 🐣 benimde ilk gebeliğim çok uzun beklemiştim hemde 🙈 şuan 11 haftalığım 💕